A jövő elkezdődött!

Minőség, bizalom, elérhető ár, használtruha esetén is létező fogalmak?

Cégünk, a Verotex-97 Kft., működése tekintetében jubileumi esztendőhöz érkezett. 1990-ben, tehát 30 éve, Ágnes-Tex Bt. néven kezdte meg működését, és elsők között honosította meg Magyarországon a használtruha import fogalmát. 1997-től Verotex-97 Kft. néven működünk, folyamatosan bővülő kiskereskedői ügyfélkörrel.

Fő tevékenységünk angol-ausztriai importból származó használtruha nagykereskedelem.

Hogyan valósítható meg a használtruha értékesítése esetén a minőség és a bizalom komplex fogalma?

Esetünkben ez a két fogalom gyakorlati szinten kéz a kézben jár és létezik. Legyen szó bármilyen használtruha viszonteladók, kiskereskedők számára történő értékesítéséről, a mennyiség mellett a minőséget is az érdeklődőre bízzuk.

Ehhez első vásárlás alkalmával próbacsomagot biztosítunk. Minden próbacsomagra 20% kedvezményt adunk. A próbacsomag vásárlásának lehetősége a bálás ruhára és az originál zsákos használtruha megvásárlására nem vehető igénybe, az kizárólag a válogatott, kiemelt minőségű használtruha vásárlása eseténérhető el.

Induló vállalkozások számára szaktanácsadást nyújtunk, ezáltal segítjük őket a megfelelő árukészlet kiválasztásában, az eladható mennyiség megrendelésében.

Termékpalettánk széles skálán mozog. Fellelhetőek benne az originál bálák, zsákos originál áruk, zsákos válogatott áruk kiváló minőségben.

Partnereink bizalmának növelése érdekében bizományos értékesítési rendszert vezettünk be, mellyel biztosítjuk a nálunk vásárolt használtruha visszavásárlásának lehetőségét, továbbá azt, hogy kereskedőként folyamatosan frissen tartsák árukészletüket.

A bizományos értékesítés lehetőségének köszönhetően ugyanis csak az eladást követően fizetik ki a megrendelt áru értékét. Ebből a konstrukcióból kifolyólag induló vállalkozások alacsonyabb összegű tőkével kiváló forgalom bonyolítására képesek.

Nekünk a megrendelt áru gyors – egy napon belül történő – kiszállítása sem jelent akadályt!

Ez takarékossági szempontból is előnyös a velünk szerződésben álló vállalkozások számára.

Ez az a tényező, amiért az árukészletbe fektetett anyagi keretük gyorsabban megtérül.

Tisztában vagyunk a kisvállalkozások kötött időbeosztásának tényével, éppen ezért maximálisan segítve őket, hozzájuk alkalmazkodva szervezzük az áruszállítást.

Felkeltettük érdeklődését?

Mer nagyot álmodni, és a válság hatására partneri együttműködésben történő új vállalkozás indításában gondolkozni?

Bízza ránk magát! Engedje, hogy 30 éves rutinunkkal és gyakorlati tapasztalatunkkal közösen építsük jövőjét, együtt küzdjünk álmai megvalósításáért! Legyen a partnerünk!