Használtruha

Verotex – az elérhető megoldás.

Minőségi használtruha Angliából, Ausztriából és Svájcból a Verotex-97 Kft.-től visszavásárlási lehetőséggel.

Kiváló minőségű használtruha importtal foglalkozunk három évtizede. Nálunk nemcsak a mennyiséget, de a minőséget is Ön választja ki. Első vásárlás esetén próbacsomagot biztosítunk, melynek révén meg tud győződni a minőségről.

Jó minőségű bálás ruha

Kiváló minőségű, érintetlen bálás ruha közvetlenül Angliából.

A ruhabálák 400-500 kilogrammos kiszerelésben kaphatók, melyek mindegyike első osztályú és extra minőségű ruházatot tartalmaz. Sajnos elkerülhetetlen, hogy bizonyos mennyiségű használhatatlan ruházatot is tartalmazzanak a bálák, ám ez nálunk mindössze 10-15%, mely az általánostól eltérően meglehetősen alacsony arány.

Zsákos Originál használtruha

Amennyiben a bálás ruhánál magasabb színvonalú használtruha az, amire szüksége van, akkor a gyűjtőzsákos originál használtruha lesz az Ön számára a megfelelő választás.

A zsákos originál áru teljes mértékben érintetlen. A ruhadarabok gyűjtése Angliában, Ausztriában és Svájcban, azok legtehetősebb környékein történik. Tartalmaznak női, férfi és gyermek ruházati cikkeket, cipőket, táskákat, lakástextilt, kiegészítőket, valamint játékokat. Ezek háztól-házig gyűjtött áruk, illetve iskolai gyűjtés alkalmával felhalmozódott ruhaneműk.

A zsákos válogatott használt ruha 10-15 kilogrammos kiszerelésben kapható.

Válogatott használtruha

A válogatott használt ruhák lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy valódi exkluzív használtruha kereskedést üzemeltethessen.

A zsákos válogatott használtruha alkalmas arra, hogy Ön válassza ki azt a minőséget, amire szüksége van, az első osztályú áru és a krém minőség között.

A legmagasabb minőségű válogatott ruha a gyűjtőzsákos originál áruból kerül leválogatásra. A ruhaneműt saját telephelyünkön dolgozzuk fel. Leválogatjuk és szortírozzuk, majd szortírozás után lehajtogatva zsákokba csomagoljuk. A zsákos válogatott használtruha csomagok 15-20 kilogrammos kiszerelésben érhetők el.

A zsákos válogatott használtruha három minőségben érhető el.

Krém minőség: Ez az elérhető legmagasabb minőség, mely főként újszerű és márkás ruhákat tartalmaz.

Extra minőség: Magas minőségű darabáras ruhákat tartalmaz.

1. osztályú minőség: Jó minőségű, ám olcsóbb, kilóáras ruhákat tartalmaz, melyek a krém- és extra minőségű ruhák leválogatása után maradtak vissza.

A válogatott ruhák nemcsak minőség alapján kerülnek szortírozásra, hanem fajtára és szezonra is, annak érdekében, hogy a vásárlói igényeket minél jobban képesek legyünk kielégíteni.

Partnereink és leendő partnereink számára igyekszünk minden bizonytalansági tényezőt kizárni. Éppen ezért a válogatott zsákok tartalma minden esetben átnézhető.

Bizományos értékesítés és próbacsomag

Napjainkban a bizonytalansági tényező mindenkit óvatosságra késztet. Pontosan ezért vezettük be a próbacsomag lehetőségét, valamint a bizományos értékesítést.

A bizományos értékesítés lehetőséget ad Önnek arra, hogy kizárólag azt az árukészletet térítse meg, melyeket már értékesített. Igyekszünk mindenben segíteni azoknak, akik most indítják vállalkozásukat, illetve még az elején tartanak. A bizományos értékesítés használtruha esetén is óriási segítséget jelenthet.

A próbacsomag valójában arra szolgál, hogy Ön meggyőződhessen hitelességünkről, illetve az árukészlet minőségéről. A próbacsomag egy 20 kilogrammos válogatott használtruha csomagot jelent, melyre minden esetben 20% kedvezményt adunk első vásárlás esetén. A próbacsomag lehetősége csak a magas minőségű válogatott árura érvényes.

Magas minőségű ruhára van szüksége? Forduljon hozzánk és vegye igénybe kedvezményeinket!