Használtruha nagyker

Verotex – az elérhető megoldás.

Verotex-97 Kft. használtruha nagyker kiváló minőségű bálás és zsákos originál és válogatott árukészlettel.

Nemcsak a jó minőségű használtruha az, amivel elősegítjük partnereink vállalkozását, hanem a bizományos értékesítési rendszer, a visszavásárlási lehetőség, valamint a személyes tanácsadás minden olyan kereskedő számára, aki igényt tart rá.

Használtruha nagyker 30 éves tapasztalattal

Három évtizede foglalkozunk használtruha importtal, mely idő alatt jelentős tapasztalatra tettünk szert. Ezzel segítjük viszonteladóinkat.

Akár új vállalkozás beindításán gondolkodik, akár a már meglévő üzlet folytatásának mikéntjén, szívesen állunk rendelkezésére. Nemcsak a kiváló minőségű használtruha az, amivel segítségére lehetünk, hanem néhány olyan tényező is, mely segíti Önt vállalkozásában.

Szívesen segítünk szakmai tanácsadással vállalkozása beindításához. Többek között olyan kérdésekben, hogy mikor milyen árukészletet érdemes beszerezni, valamint a mennyiségekre vonatkozó tanácsokkal.

A visszavásárlás lehetőségét is azért hoztuk létre, hogy Önnek könnyebb legyen folyamatosan frissen tartania árukészletét. A megmaradt árukészletet nehézkes tárolni és a befektetés is benne áll. A visszavásárlási lehetőséggel azonban könnyedén fel tudja tölteni új árukészlettel az üzletét.

Gyors kiszállítás Önhöz igazodva

Használtruha nagyker vállalkozásunk nagy hangsúlyt fektet a gyors kiszállításra, melynek több előnye is van az Ön számára.

A gyors, gyakran egy napon belüli kiszállítás nemcsak akkor kedvező, amikor egy hirtelen „kereslet-hullám” leapasztja az árukészletet, hanem egyéb, főként takarékossági szempontból is.

A gyors kiszállítás lehetővé teszi az Ön számára, hogy az árukészletbe fektetett anyagi kerete gyorsabban megtérüljön. Kisvállalkozások számára ez roppant ideális lehetőség.

Az sem utolsó szempont, hogy vevőinkhez alkalmazkodva szervezzük az áruszállítást, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy az időbeosztás meglehetősen kötött egy kisvállalkozás keretein belül vezetett üzlet esetén.

Használtruha nagyker próbacsomag lehetőséggel

Első vásárlás esetén próbacsomag vásárlási lehetőséget biztosítunk új partnereink számára. Minden próbacsomagra 20% kedvezményt adunk.

Használtruha nagyker esetén a kezdeti bizalom olykor nem elegendő. Sajnos hazánkban vannak olyan cégek, melyek nem megfelelő minőségű használtruhával kereskednek, ezért sokan nem mernek nagy tételben vásárolni.

Mivel tisztában vagyunk a használtruha nagyker helyezettel, ezért nem várjuk el a feltétel nélküli bizalmat a kezdetekben, hanem inkább lehetőséget adunk arra, hogy vevőink megbizonyosodhassanak az áru minőségéről. Pontosan ezért vezettük be a próbacsomag lehetőségét, mely ráadásul 20% kedvezménnyel vásárolható meg.

A próbacsomag a bálás ruhákra és az originál zsákos ruhákra nem vonatkozik, kizárólag a válogatott, kiemelt minőségű használtruhákból kérhető.