Bálás ruha

Verotex – az elérhető megoldás.

Angliai jó minőségű, érintetlen bálás ruha a Vetorex-97 Kft.-től garanciával

Napjainkban Magyarországon nem könnyű megtalálni azt a beszállítót, akitől bálás ruha vásárlása eredményeként valóban jó minőséget kapunk. Mi a Vetorex-97 Kft.-nél arra törekszünk, hogy vásárlóink megelégedésére szolgáljunk. A hosszú távú kapcsolatokban hiszünk, melynek a jó minőség az alapja.

Angliai jó minőségű bálás ruha

Originált, bontatlan bálás ruhák közvetlenül Angliából, első osztályú és extra minőségű használt ruhákkal.

Bálás ruha választékunkban megtalálhatók a vegyes ruhaneműk, a gyerekruha bálák, a felnőtt- és gyermek jogging bálák, valamint a munkásruha bálák egyaránt. Minden bála tartalmaz alsó- és felsőruházatot.

A bontatlan, tehát originál bálás ruhák elsődleges előnye, hogy a legjobb minőségű használt ruhák is megtalálhatók a bálákban, tehát nincsenek leválogatva. Sajnos elkerülhetetlen, hogy a ruha használhatatlan minőségű ruhaneműt is tartalmazzon, mely nem értékesíthető, ám nálunk a bontatlan bálák mindössze 10-15%-ban tartalmaznak értékesítésre alkalmatlan darabokat.

Nagy általánosságban elmondható, hogy hazánkban a bálás ruha értékelése nem túl bíztató, mely sajnos éppen annak köszönhető, hogy egyes importőrök leválogatják a bálákat, majd a használhatatlan minőséget értékesítik. Mi gondosan ügyelünk arra, hogy vevőink az elérhető legjobb minőséget kapják.

Saját üzemeltetésben lévő szállítóeszközökkel végezzük az importot, így biztosítjuk partnereink számára a bálás ruha eredetiségét, ebből adódóan a jó minőséget.

Bálás ruha kiszállítása egy napon belül

A gyors kiszállítás olykor életbevágóan fontos, ezért a minőség mellett erre is nagy hangsúlyt fektetünk.

A kiszállítás sebessége radikális kérdés a kereskedők számára, ezt jól tudjuk. Pontosan ezért szükség esetén egy napon belül megoldjuk a szállítást.

Az áruszállítással kapcsolatban az is nagyon fontos tényező, hogy az a vevő igényeihez igazodva történjen. Pontosan ezt nyújtjuk partnereink számára.

Összességében elmondható, hogy kiváló minőségű árut szállítunk gyorsan, előre egyeztetett időpontban.

Szakmai tanácsadás

Harminc év tapasztalatát osztjuk meg vásárlóinkkal.

Három évtizede foglalkozunk használtruha importálásával, mely idő alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, és nagy jártasságot szereztünk ezen a területen. Amennyiben Ön most szeretné elkezdeni a használtruha értékesítést, illetve már elindította saját vállalkozását, de bizonytalan a folytatást illetően, mi szívesen segítünk szakmai tanácsadással.

Bizonytalan abban, hogy milyen árura és mekkora mennyiségre van szüksége? A tények ismeretében szívesen megosztjuk Önnel szakmai tapasztalatunkat annak érdekében, hogy a lehető legjobb árukészlettel tudjon vevői rendelkezésére állni.

Kiváló minőségű bálás ruhára van szüksége? Sürgős igény esetén is tudunk segíteni. Keressen minket elérhetőségeinken!