Rólunk

Verotex – az elérhető megoldás.

A Verotex-97 Kft. már több, mint harminc év tapasztalatával, kifogástalan, garantált minőségű árukészlettel várja viszonteladó partnereit.

Honnan indult a Verotex-97 Kft., és hová jutott? A vállalkozás története röviden.

Ez a kérdés, egy már több, mit három évtizede működő vállalkozás esetében rendszerint felmerül. Már csak azért is, mert ez a néhány évtizedes működés családi vállalkozásban, ugyanabban a szegmensben nem mindennapi történet.

A 80-as végén már látható volt az igény a nyugatról származó, ám használt ruhadarabok behozatalára, de az igazi áttörést az 1990-es rendszerváltás hozta meg. És nem csupán a rendszerváltás teremtette meg az igényt, hanem az emberek egyre inkább jellemző szegényedése. A határok ugyan megnyíltak nyugatra, mindenki szabadon utazhatott, de az anyagi lehetőségek szűkösek voltak ahhoz, hogy nyugati divat szerint öltözködjenek. Elindult hát az import használtruha kereskedelem. A vállalkozást nagyszüleink, Gazsi Sándor és neje Oláh Mária alapították a nyolcvanas évek végén, családi vállalkozásként. Akkor Magyarországon elsőként indítottak használtruha importot. Ahogy az akkoriban általános volt, ők is a nulláról indultak, bízva tehetségükben, szorgalmukban. Egy 154 négyzetméteres területen történt a bálák szétválogatása. Az indulás jól sikerült, köszönhetően annak, hogy elsők voltak ezen a piacon, és annak, hogy az igény, az érdeklődés nagy volt. A nevük hamar országos ismertségre tett szert.
1990-ben jött létre az Ágnes-Tex Bt., majd hét éves sikeres működés után ebből megalakult a ma is működő Verotex-97 Kft. Ma már elmondhatjuk, hogy cégünk egy három generációs vállalkozás, és egy közel 2000 négyzetméteres területen dolgozunk.

Honnan származik az általunk forgalmazott használt ruha?
Az elmúlt több, mint 30 év alatt már számos külföldi partnerrel dolgoztunk együtt. Kezdetben Angliából és Hollandiából importáltunk. Később lettek olasz, svájci, német és osztrák partnereink is. Ez idő alatt megismertük a forrásokat, tapasztalatokat szereztünk, és ki tudtuk választani a számunkra és természetesen partnereink számára is a legjobb minőséget nyújtó forrásokat. Jelenleg angol, osztrák és svájci partnereink vannak.
Használt ruha esetén is fontos a minőség!
Az elmúlt harminc éveben azt tapasztaltuk, hogy a minőség bizony ezen a területen is elsődleges szempont. Már megtanulták partnereink és a végfelhasználó vevők is, akik ezeket a darabokat viselik, hogy a használt szó esetünkben nem egyenlő a gyenge, agyon koptatott minőséggel. Egyszerűen arról van szó, hogy itt be lehet szerezni egy márkás, jó minőségű és állapotú ruhadarabot az új áránál lényegesen olcsóbban. Elmondhatjuk azt is a viszonteladóink visszajelzései alapján, hogy ma már nem csak a kispénzű emberek járnak kereskedéseikbe. A kezdetekben ráragadt „turkáló” név már rég túlhaladta azt, amit akkoriban feltételeztek róla. Sokan ma már vadásznak a legjobb darabokra. Sok esetben előfordul, hogy nagy nemzetközi márkák is megjelennek kínálatunkban, és alkalmanként még a gyári cédula is rajta van egyes darabokon.
Egyszóval igen, a minőség nagyon fontos a számunkra, hiszen a vevők számára ez elsődleges szempont, és mi értük vagyunk, az ő elégedettségük jelenti számunkra a folyamatos, sikeres működést.
Milyen pluszt kap az, aki a Verotex-97 Kft. partnere lesz, vagy már jelenleg is az?
Talán már unalmasnak tűnhet a tény leírása, hogy harminc éve foglalkozunk használtruha importtal. Azonban ez a harminc év tapasztalat az egyik olyan dolog, amit át tudunk adni partnereinknek. Tanácsot tudunk adni a működésben, és tudjuk segíteni az indulást.
De ez csak az egyik olyan lehetőség, amivel élhet bárki, aki partnerünk, vagy az szeretne lenni. Ezen túlmenően az alábbi lehetőségeket kínáljuk számukra:
– tanácsadás a szezonális árukészletek beszerzéséről
– bizományosi értékesítés lehetősége
– visszavásárlási lehetőség
– próbacsomag lehetőségének biztosítása
– gyors kiszállítást biztosítunk, ami akár egy napos is lehet
Nos, röviden, tömören, ez vagyunk mi, a Verotex-97 Kft. Köszönjük, hogy eddig elolvasta kis bemutatkozásunkat. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy bármilyen kérdése lenne, úgy forduljon hozzánk bizalommal, keressen bennünket a honlapunkon található elérhetőségek bármelyikén.