Mindenki járt már legalább egyszer turkálóban, vagy más néven használtruha kereskedésben. Vannak olyan emberek, akik egy jól kinéző egyedi darabot keresnek, de vannak a kincskeresők, akik viszont használt márkás ruha vadászat miatt jönnek. Gondoljunk csak bele számtalan világmárka sok esetben meg fizethetetlen árkategóriában mozog. Mi viszont lehetőséget biztosítunk arra, hogy használt márkás ruha kerüljön megrendelőink kezébe, ami elérhető áron van és mindemellett cream minőségben adunk ügyfeleink részére.

használt márkás ruha - Verotex

Nézzük meg, hogy milyen közismert nevekkel találkozhatnak használt márkás ruha kínálatunkban:

  • Nike, Puma, Adidas, Everlast

Ha elegánsabb használt márkás ruha, amire vágyik, akkor:

  • Ralph Lauren, Calvin Klein, Zara, Tommy Hilfiger, Hugo Boss

Ha a lazább használt márkás ruha, ami trendi:

  • Hollister, Levis, Superdry, Diesel, Next a teljesség igénye nélkül.

Használtruha báláinkban, illetve zsákjainkban ezekkel a márkákkal is találkozhat, értelemszerűen a válogatásaink vegyesek, de minden lehetőség adott rá, hogy kincsekre bukkanjanak megrendelőink. Eredeti, gyári minőségben, sokszor használatlanul, még az eredeti címkével ellátva érkeznek hozzánk Svájcból, Ausztriából. Nyilván külön öröm, ha sikerül megelőzni a magas rutinnal rendelkező viszonteladó vevőkörünket, de folyamatosan frissülő áru ellátással, széles termék kínálattal igyekszünk kielégíteni a magánszemélyeket is, a kosár nem marad üresen. Vannak visszatérő vevőink, akik már csak pár pillantással felismerik a különleges darabokat rejtő zsákokat, ők már a használt márkás ruha öreg rókái, de ha ön még csak most ismerkedik ezzel a rengeteg hasznot rejtő lehetőséggel, akkor minden bizonnyal sőt, garantáltan, tőlünk csak nyereséggel távozhat.

használt márkás ruha - Verotex

Milyen előnyöket kínálunk a hozzánk betérő, márkás használtruha iránt érdeklődők számára?

Kínálatunk kilogrammos árán messzemenőkig rengeteg pénzt spórolhat meg, akár személyes használatra szánja ruháinkat, vagy viszonteladóként értékesíti a nálunk vásárolt darabokat. A kiskereskedelmi használtruha kereskedők üzleteivel szemben nálunk nincs órákig tartó ruhapakolgatás, vállfalapozgatás, és nem veszít akár egy egész délelőttöt a nézelődéssel, így időt spórol meg, és mindegyik bálánk garantáltan tartalmaz több olyan darabot, ami meg fogja önt lepni, a szó pozitív értelmében.

Szezontól, évszaktól, ünnepnapoktól függetlenül bármikor, bármilyen ruhaneműt rejthetnek a használt ruha bálák, viszont a csomagolások sejtetik, hogy mire számíthatnak.

Nagykereskedelmi viszonteladó körünk évek óta folyamatosan bővül. Az ország bármely pontjáról érkeznek elégedett, és visszatérő vevőink. Örömmel vesszük az újonnan érkező látogatóinkat is. Csapatunk biztosítja az eligazodást a használt ruha bála kiválasztásában, mozgatásában is, akár a házhozszállítást is biztosítani tudjuk.  Több jótékonysági kezdeményezőt is tudhatunk már vevőink között, amire külön büszkék vagyunk, hiszen lehetőséget nyújtottak szegénysorban élő családoknak, amit sajnos bolti áron minden bizonnyal sokszoros áron tudtak volna csak sikeresen teljesíteni.

Ha Ön viszonteladó, tegyen nálunk egy próbát!  Minden bizonnyal magas haszonkulccsal értékesíthető termékeket tudunk biztosítani az önök vállalkozásának is.

Üdvözlettel: a Verotex kft csapata.