A bálás ruha is értékes gyöngyszem

Ezt a tényt támasztja alá cégünk, a Verotex-97 Kft. több, mint három évtizedes működése is. Büszkék vagyunk erre, hiszen Magyarországon, a rendszerváltással egy időben, elsőként mi honosítottuk meg a bálás ruha értékesítésének fogalmát. Vezérelvünk az értékesítésbe vetett hit és bizalom, számunkra szerződött kiskereskedő partnereink az elsők. Ennek az elvnek köszönhetően, Magyarországon egyedülálló módon, együttműködések tekintetében napjainkban is folyamatosan bővülő, országos kiskereskedői lefedettséggel rendelkezünk.

Bálás ruha kollekcióink alkotó elemei túlnyomó többségben Angliából, kis mértékben Ausztriából érkeznek. Szerződött partnereink számára minden tőlünk átvett, érintetlen bálára garanciát, bizományos értékesítést vállalunk, valamint biztosítjuk a visszavásárlás lehetőségét is. Vagyis részünkre csak a végfelhasználók számára történő értékesítést követően kell a termék árát megfizetniük.

Bálás ruha készleteink első osztályú és extra minőségű használt ruhákat rejtenek magukban. A választék nem ismer határt, rendkívül széles skálán mozog. Érdeklődő ügyfeleink és leendő partnereink megtalálhatják benne a vegyes ruhaneműket, a gyerekruha bálákat, a felnőtt- és gyermek jogging bálákat, valamint a munkásruha bálákat egyaránt.

A bontatlan, tehát originál bálás ruha kollekció elsődleges előnye, hogy a legjobb minőségű használt ruhák is megtalálhatók a bálákban, tehát nincsenek leválogatva.

Sajnos elkerülhetetlen, hogy a ruha használhatatlan minőségű ruhaneműt is tartalmazzon, mely nem értékesíthető, ám nálunk a bontatlan bálák mindössze 10-15%-ban tartalmaznak értékesítésre alkalmatlan darabokat, melyeket a bizományos értékesítésben nyújtott garancia alapjaként természetesen minden velünk szerződött partnerünk esetén szó és fizetési kötelezettség nélkül visszaveszünk. A hazánkban megszokott gyakorlattal ellentétben nem válogatjuk le a bálákat, nem értékesítünk használhatatlan minőséget, nálunk a vevő és az elérhető legjobb minőség kombinációja az első. Ennek fényében az importot is saját üzemeltetésű szállítóeszközökkel végezzük. Ezzel is igyekszünk megteremteni a bálás ruha értékesítésébe vetett bizalom alapját.

A minőség mellett nagy hangsúlyt fektetünk a kiszállításra is. A kiszállítás, akár a bálás ruha raktáraink egyikének valamelyikébe történő érkezését követő 24 órán belül is lehetséges, de azt mindig viszonteladóink időbeosztásához igazítjuk.

Szakmai tanácsra van szüksége bálás ruha értékesítés területén?

Most indítja el, alakítja át vállalkozását, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá?

Ebben is számíthat ránk!

Keressen minket bizalommal, engedje, hogy tapasztalatunkkal segítsünk, legyen együttműködő partnerünk!