Az első bálás ruha bontása. 

Zsókával való megismerkedésünk után izgatottan vártam a pénteket. A megbeszéltek alapján a megadott címen találkoztunk. Testvére az az igazi kereskedő vérrel megáldott profi hölgy képében kisért be minket. És akkor jött a döbbenet. Teljesen berendezett szalonminőségű üzlethelyiségbe léptünk. Már nyúltam volna az első alkalmi ruhák után, amikor Edit szólt, hogy várj csak mutatok valamit. A vásárlótérből egy hátsó raktárhelyiségbe vezetett minket. Számos bálás ruha kupac fogadott bennünket. Nem győztem kapkodni a szemem. A testvérpár cinkosan mosolygott. Rutinosan bontották fel az első bálás ruhákat rejtő zsákot, és halmozták elém a minőségi darabokat. Volt ott minden és én még mindig nem tudtam elhinni, hogy mindezt hogy képesek kidobásra szánt terméknek minősíteni Angliában. 

Zsák, zsák bálás ruha zsák. Minden alakommal csupa meglepetés. 

Ezek felajánlott, gyűjtött használt minőségi ruhák kedvesem, kezdte Edit, Zsóka nővére. Az Angliai gazdag negyedekben kerülnek begyűjtésre, hiszen az elit ott nagyon szigorúan veszi a megjelenést. Gyakran egyszer vagy egyszer sem viselt ruhák érkeznek. Ez ott az ő köreikben megengedhető, és mivel mi beszállítjuk, válogatjuk, és kilós, vagy darabáron eladjuk, ezért úgymond a mi luxusunkká válik. Így tesszük elérhetővé, mindenki számára a minőséget. Találtunk mindent, hétköznapi bálás ruhákat, sport ruházatot, tündéri kisgyermek ruhákat. Mindegyik profin külön bálában ahogy Edit a nagykereskedőtől, a Verotex 97-Kft.-től vásárolja több évtizede. Sok éve hibátlanul működő partneri és baráti kapcsolatot ápolnak, Edit és Martin aki a Verotex97-Kft ügyvezetője. Edit csak nála vásárol, a bálás ruha nagykereskedők közül ő a legmegbízhatóbb és a legprofibb, mondta. Mire észbe kaptam addigra már jelentős ruhakupac pihent a jobb oldalamon, amit a bálás ruhazsákból kihúzva magaménak minősítettem. 

A koktélruhám, a bálából.  

Rengeteget nevettünk, a lányok csak meséltek, és szinte észrevétlenül leszállt az este. Az én vágyott alkalmi ruhám még ugyan nem került elő, de már az élmény miatt is megérte eljönni ma. Várj egy percet kedvesem, szólt Zsóka. Majd az üzlethelyiségbe kilépve, rejtélyesen eltűnt. Pár pillanattal később egy csodálatos, mélyzöld, selyem kisestélyi ruhával lépett be. Elképedtem, ezt honnan vettétek? Hát innen a bálás ruhák közül. És nevettek. Teljes volt a boldogságom, és két, igazán jó baráttal lettem gazdagabb.