Hogyan lett életem része a használt márkásruha?

Számtalan helyzetben tették már fel nekem ezt a kérdést. Meg kell hogy mondjam, nem igazán tudom rá a választ. Hiszen, ha jól belegondolok, világ életemben szerettem öltözködni és szeretem a minőséget is. Ám nálam a minőség és az új fogalma nem teljesen egyenlő. Sőt! A legtöbb esetben köszönő viszonyban sincs egymással. Láttam már új ruhát, aminek a minőséghez semmi köze nem volt. De látok rengeteg használt márkásruhát, amiről azt sem tudom megmondani, hogy nem új. Mert tökéletes a minősége és egészen egyszerűen élvezet a viselése is. Ráadásul lényegesen olcsóbb, mint új barátai. De akkor hol is van az igazság ebben a kérdésben? Létezik egyáltalán? Érdemes keresni? Véleményem szerint nem. Mert ez, mint sok más tényező az életben, egyéni megítélés és pénztárca kérdése. Aki pedig szereti a használt márkásruhák kollekcióit, biztos vagyok benne, hogy viselni is fog belőlük jó néhányat. Én sem vagyok kivétel. Van olyan ruhám, amit több tíz éve nyúzok, és még mindig nincs semmi baja. Természetesen az is ebből a ruhakollekcióból származik.

De mit is eredményezett számomra a használt márkásruha szeretete?

Meg kell, hogy mondjam, számos barátságot és a sikeres életemet is a használt márkásruhának köszönhetem. Mindez pedig egy egyszerű beszélgetésre vezethető vissza. Ott és akkor döntöttem el, hogy használt márkásruhákkal és azok értékesítésével szeretnék és fogok foglalkozni. Meg is valósítottam. Ma a régió legjobban működő ruhaüzletét mondhatom magaménak. Egyetlen beszállítóm a több évtizede működő Verotex97 Kft. Nekik köszönhetően üzletemben kizárólag Angliából és Ausztriából származó ruhák és ruhakollekciók kaphatóak.
Gyümölcsöző együttműködésünk az évtizedek során már számos, akár alkalmi megrendelést is kielégített. Öltöztettem ballagásra, esküvőre, házassági évfordulóra és számtalan más, neves alkalomra is. Senki nem mondta meg, hogy a ruha, ami tőlem származik, nem teljesen új. Büszke vagyok üzletemre és a velem együttműködésben dolgozó Verotex97 Kft. csapatára is. Sikertörténetként élem meg és könyvelem el közös munkánkat. Tudom, hogy ők is hasonlóan vélekednek velem kapcsolatban. Ez pedig teljes mértékben boldoggá tesz és folyamatos forgalom növekedéshez vezet. Kívánom, hogy minden, az ebben az iparágban tevékenykedő vállalkozótársam tapasztalja meg ezt az életérzést!