Az én drágám angol használtruha boltja

Ismer valaki olyat, aki képes egy gyönyörű nőnek, akit ráadásul még szeret is, nemet mondani? Ugye hogy nem! Még akkor sem, ha angol használtruhával akar foglalkozni. 
Persze, hogy én sem tudtam nemet mondani az előző részben megfogalmazott kérésre. És nem feltétlenül azért, mert egyet kellett értenem az „unatkozó feleség” gondolatával, és nem is azért, mert az elmúlt néhány napban beleszerettem az angol használtruhába, hanem azért, mert szeretem Őt! Az unatkozó jelző pedig egyéltalán nem állja meg a helyét, hiszen van két gyerekünk. Akinek van, az nagyon jól tudja, hogy egy nő soha nem unatkozik, amikor gyereket nevel, és gondoskodik a családjáról. Sőt! Néha sokkal fáradtabb volt, mint én, aki egy cégnél dolgozok. Komolyan mondom, hogy szerintem többet dolgozott, mint aki egy munkahelyen tölti az idejét. És azt is megértettem, hogy ki akar ebből szakadni. És ha erre az angol használtruhában találta meg a lehetőséget, akkor legyen az! 

Keressük meg a megfelelő nagykert, aztán hajrá! 

  • Nos, szívem, eldöntötted, hogy mi legyen az én angol használtruha üzletemmel? – kérdezte néhány nap múlva kedvesen az én drágaságom. 
  • Igen. Megnéztem, amit adtál, számoltam kicsit, és úgy gondolom, hogy vágj bele. Minden segítséget, forrást megadok hozzá, de én nem ismerek ezen a piacon senkit. Hogy találsz beszállítót? 
  • Ó, édes szívem, ezzel nem kell foglalkoznod! Én ezekben a boltokban nemcsak nézelődtem. Kikérdeztem mindenről mindenkit. Megmutatták, hogy milyen darabokat kiktől szereznek be, milyen szállítási feltételekkel, lehetőségekkel. Töviről-hegyire mindent tudok. 
  • És? Honnan fogod beszerezni a készletedet? 
  • A legjobb minőséget mindenhol a Verotex’97 Kft. szállítja. Angol használtruhában ők a legjobbak. Persze vannak más import ruháik is, azokat is meg fogom nézni. Kedvezőek a fizetési, szállítási feltételeik, és még tanácsokat is adnak az új partnereknek. 
  • Ez nagyon jól hangzik! Beszéltél velük? 
  • Igen, egyeztettünk egy időpontot, jövő kedden megyek hozzájuk egy személyes megbeszélésre.  
  • Büszke vagyok rád! Ügyesen megszervezted! Akkor hajrá! Én melletted állok! Meg az angol használtruha mellett!