Hogyan ítéli meg a ma embere a használtruha viseletét?


Túlzás nélkül állítható, hogy ezt a kifejezést hallva ma is sokunkban vetődnek fel kérdések, előítéletek.

Kifejezetten igaz ez abban az esetben, ha minden körülmények között kizárólag a divatnak akarunk megfelelni, ennek érdekében pedig a teljesen új, márkás kollekciót részesítjük előnyben.

Jogosan kételkedhetünk a zsákból, bálából, vagy csomagoltan vásárolt ruha minőségében, hiszen tudjuk, egy másik személy azt már viselte.

A használtruha olcsóbb, de vajon tart is addig, mint az eredeti?

Aki kapcsolatba kerül cégünkkel, első pillanattól kezdve szembesül a ténnyel, miszerint értékes kincseket, minőséget tartalmaznak az eltérő országokból érkező bálák.


De honnan érkezik a használtruha és mire érdemes figyelni a viszonteladók részére történő értékesítés esetén?


A kollekció jelentős része Angliából érkezik Magyarországra. Természetesen vannak kivételek, érkezhetnek szállítmányok a világ más országából is.

Cégünk kínálatában Ausztriából érkező használtruha szállítmány is található.
A használtruha fogalmát még ma is – tévesen – sokan azonosítják a turkáló fogalmával. Ezek az üzletek ma is léteznek, már online formában is. Aki csak erről az oldalról közelíti meg ezt a kérdéskört, nincs tisztában a magas minőséget képviselő „Krém” minőségű használtruha fogalmával, és inkább ragaszkodik a márkához, az eredeti minőséghez, ennek köszönhetően könnyen alakulhat ki benne téves elképzelés ebben a kérdésben.

Aki tehát használtruha vásárlásában, vagy kiskereskedőként értékesítésben, viszonteladásban gondolkozik, érdemes beszerzés előtt az alábbiakra odafigyelnie:

  • A cég, akitől a ruha boltjának polcára, vagy szekrényének fiókjába kerül, szerződésben garantálja, hogy kizárólag minőségileg ellenőrzött termékeket forgalmaz. Erre garanciát jelent, amennyiben a beszállító cég szállítmánya a gazdagabb, illetve színvonalasabb gyűjtési helyekről (háztól-házig és iskolai begyűjtés) alapján, a cég, saját szállításra alkalmas eszközén érkezik.
  • Tegye lehetővé, hogy a vásárló ne csupán a mennyiséget, a minőséget is kiválaszthassa árukínálatából.
  • Tegyen elérhetővé próbacsomagot annak érdekében, hogy a vásárló meggyőződhessen a minőségről.
  • A bizalmat és elégedettséget növelheti, amennyiben biztosít bizományos értékesítést, azaz kiskereskedők számára annak lehetőségét, hogy az árukészletet kizárólag értékesítést követően kell megtéríteniük.

Cégünk ebben több évtizedes gyakorlattal rendelkező garantált partner, bízhat bennünk, velünk jól jár.