Mi lehet a használtruha nagyker hosszú életének titka?

Egyszerűen kisarkítva mondhatnám, hogy jót és jól kell csinálni. Vagyis: legyen szó bármilyen használtruha nagykerről, mindig és minden körülmények között a megrendelők igényeit kell figyelembe venni. Biztosítani kell részükre egyedi ajánlatot. Lehetővé kell tenni számukra a visszavásárlási garanciát. Meg kell oldani azt is, hogy a használtruha nagykertől átvett termékért pusztán a megvalósult értékesítés után fizessenek. Be kell tartani a szállítási időket. Azokban maximálisan rugalmasnak kell lenni. A megrendelő igényeihez és időbeosztásához alkalmazkodva kell azt végrehajtani. Röviden ezek azok a pontok, melyeknek köszönhetően a Verotex-97 Kft. működése töretlen sikernek örvend. Ennyit tesz. Nem többet. Ezt viszont mindig, minden körülmények között igyekszik megtenni. Minden ténykedést szerződésben, a megrendelő fél számára is átlátható és elérhető formában dokumentálni. Mert számára a legfontosabb és legértékesebb kincs megrendelői töretlen bizalma és a hosszútávon történő együttműködés. Ezek azok a sarokpontok, ahol olajozottan kell működnie a gépezetnek, nem csúszhat hiba számításaikba.

Kiskereskedőként miért döntöttem a Verotex-97 Kft. szolgáltatásai mellett és miért tartok velük több mint 20 esztendeje?

Amiket fentebb leírtam, tények. Ám van ettől egy sokkal fontosabb tényező. Bármilyen értékesítési területről beszélünk, a legfontosabb, hogy emberként kezeljenek. Számomra nem a Verotex-97 Kft. volt az első cég, akiknek használtruha nagykerként bepillantást nyertem életébe. Ám ők lettek a végállomás. Náluk ugyanis fordított a sorrend. Általuk sikerült megértenem, mennyi előnnyel jár nekem kiskereskedőként, ha jól működő használtruha nagykerrel állok kapcsolatban és rajtuk keresztül intézem a beszállítást. Tehát elsősorban nem anyagi szempontból éri meg számomra a velük történő együttműködés. Sokkal többet jelentenek a bizalmi alapú, morális értékek. Ez az, ami meg / fenntartja, gyümölcsözővé alakítja együttműködésünket, kapcsolatunkat. Ez az, amiért nem váltanék másik beszállítóra. Mert itt tudom, én mint viszonteladó, fontosabb vagyok mint az eladásra szánt termék. Ráadásul az esetek jelentős százalékában minőségi használtruhákat kapok, melyeket szinte újként képes vagyok eladni. Így már hosszú ideje magaménak mondhatok egy stabil vásárlói kört. Büszke vagyok rájuk!