Azt már tudjuk, hogy használtruha nagyker meglehetősen sok nőtt ki a magyar piacon, a rendszerváltást követően. Szeretnénk bemutatni az alábbiakban, hogy miként is tudott a Verotex ezen a piacon életben maradni, milyen feltételeket teljesítettünk, és mi az, amiben jobbak vagyunk.

használtruha nagyker - Verotex

Milyen elvárások vannak a használtruha nagyker területén, amiknek mi igyekszünk megfelelni?

Vállalkozásunk fő profilja, ami az eddigiekből következik, az angol importból származó használtruha nagyker. Ebben a cikkben is a nagykereskedelemre fókuszálunk. Alapelvünk, hogy kínálatunkba kizárólag minőségileg ellenőrzött termékek kerüljenek, ezzel is megteremtve partnereink részére a teljes elégedettséget.

Legelső lépésként már a begyűjtés alkalmával is igyekszünk egyedileg gondolkodni. Ez azt jelenti, hogy a begyűjtést kizárólag gazdagabb, illetve színvonalasabb gyűjtési helyekről végezzük. Az általunk működtetett használtruha nagyker hetente szállít kamionnyi mennyiségű árut, amit a cégünk által üzemeltettet, saját szállítóeszközökkel végzünk. Így biztosítani tudjuk partnereinknek a behozott termékek bontatlanságát, eredetiségét, és minőségét. Működtetünk egy referencia-üzletet is, ahol mindenki meggyőződhet kínálatunk a minőségéről. Itt közel ezer négyzetméteren még válogatási lehetőséget is tudunk biztosítani ügyfeleink részére.

használtruha nagyker - Verotex

Mi az a plusz, amit a Verotex használtruha nagykereskedés ad?

Tudjuk, hogy vannak, akik képesek hasonló módon begyűjteni, még minőségi termékeket is kínálnak, de vannak dolgok, amiket mi másképp gondolunk. Harminc éve vagyunk a piacon, azóta foglalkozunk használtruha importtal. Így bátran kijelenthetjük, hogy ez idő alatt jelentős tapasztalatot szereztünk. Ez az a tapasztalat, amit mi át tudunk adni partnereinknek. Nem csupán a használtruha nagyker által nyújtott kiváló minőség az, amit adunk tudunk kiskereskedőinknek, hanem adunk egy ma már elég ritka lehetőséget is. Ez a bizományosi értékesítési rendszer, visszavásárlási lehetőség, illetve személyes tanácsadás mindenki számára, aki ezt igényli.

Mindezen túl ellátjuk partnereinket tanáccsal abban is, hogy mikor milyen árukészletet érdemes beszerezni, és abban is, hogy milyen mennyiségekben érdemes gondolkodni.