Használtruha az iskolai ünnepségen

Tizenöt éve vagyok a tanári pályán, alsó tagozatos gyermekek oktatásával foglalkozom. Az év elejétől, év végéig számos szervezett programunk és ünnepélyünk van, így az ezeken az alkalmakon való megjelenésem öltözék kérdését oldotta meg számomra a használtruha vásárlás lehetősége. Nem kell ugye mondanom, hogy egy tanév alatt az alkalmi megjelenést igénylő napok száma nem csekély, ez több évente kiemelkedő számot formál. Mindezt szponzorálni jelentős többletköltséget jelentene butik áron.

A hiánypótló használtruha butik

Mindannyian érezzük az életszínvonalunkat ért jelentős és terhelő változásokat. Nagymamám mondta mindig azt, hogy „édes lányom abból főzöl” – amid van. Nekem pont ezt a terhet csökkentette az angol használtruha butik, amit kedves barátnőm nyitott immár öt éve, itt a kertvárosi sétányon. Ő a Verotex-97 Kft. nagykereskedelméből vásárol és az ő kínálatukból tölti a sokunk által kedvelt használtruha butikját. A mindennapi viselettől, sportruházatig minden fellelhető nála és a kis kosztümök és alkalmi ruhák kínálatában is mindig találok megfelelőt.

Hétköznapi és alkalmi használtruháim

Most, hogy közeledik a karácsony, a gyerekekkel a szülők számára készülünk egy kisebb színdarabbal. Hosszú kihagyás után végre alkalmunk nyílik beengedni őket az iskola épületébe. Az aulában tartott ünnepség nyitóbeszédjét én vállaltam, így kiemelten fontos lesz a megjelenésem, hiszen én leszek a középpontban. A mai napra tartogat nekem pár félretett használtruha blúzt és alkalmi koktélruhát, alig várom már, hogy láthassam. Azért külön hálás vagyok neki, hogy nem csekély összeget tudok spórolni anyagilag, hiszen a tőle vásárolt használt ruháim eddig is egytől egyig szalonminőségű, hibátlan darabok voltak, az eredeti áruk töredékéért. Vállalkozása hiánypótló üzlet a környéken és remélhetőleg jó sokáig fogja tudni biztosítani a termékkínálatot, ahol nemcsak én, de az összes korosztály talál magának megfelelő használtruhát.

Minden korosztály megtalálja a számítását

El sem hinnék, hogy a használtruha iránti kereslet ugyanolyan nagy népszerűségnek örvend a fiatalok körében, mint az idősebb korosztály esetén. A titok a termékkínálatban rejlik, amit az angol használtruha minőségi darabjai biztosítanak. A jelentős divatmárkák egyszer, vagy adott esetben egyszer sem használt darabjai várják a kedves vásárlókat a használtruha butikban. De nem is fecsegek tovább, megyek próbálni, mielőtt valaki elhalássza a kiszemelt darabjaimat. Kellemes válogatást kívánok mindannyiuknak.