Használtruha értékesítés területén is létezik minőségre és garanciára alapozott kölcsönös bizalmi háló?

Cégünk 1990-ben egy új korszak hajnalán Ágnes-Tex Bt. néven kezdte meg működését, és honosította meg Magyarországon a használtruha import fogalmát.  Büszkék vagyunk erre a tényre, hiszen kezdettől a régió piacvezető használtruha kereskedése vagyunk!

Tisztában vagyunk vele, hogy ruházatunk jelentős mértékben befolyásolja külsőnket, mely nagy mértékben képezi környezetünk velünk szemben alkotott előítéletének alapját.

Ezért is fordítunk nagy hangsúlyt a minőségre, aminek köszönhetően elmondhatjuk, hogy használtruha kollekcióink jelentős része minden tekintetben megállja a helyét új ruhaként is a kereskedelmi forgalomban.

Kereskedőként új vállalkozás indítását tervezi, vagy régi vállalkozását szervezi át?

Kiváló minőségű, angol, ausztriai, esetleg svájci importból származó használtruha értékesítésén gondolkozik?

Nálunk és általunk mindent egy helyen megtalál.

Szerződött partnereink részére kizárólag minőségileg ellenőrzött termékeket forgalmazunk. A minőséget a háztól házig történő, valamint az iskolai begyűjtés által garantáljuk. Kizárólag gazdagabb, színvonalasabb gyűjtési helyekkel állunk szerződésben!

Használtruha kollekcióink alkotó elemei heti rendszerességgel érkeznek raktárainkba. A szállítást saját üzemeltetésben lévő szállítóeszközökkel (kamionokkal) végezzük. Ezáltal garantáljuk partnereink részére a forgalmazott termékek bontatlanságát, eredetiségét, és minőségét. Az egymás iránt tanúsított kölcsönös bizalom növelése érdekében minden szerződött partnerünk részére első vásárlás esetén próbacsomagot biztosítunk.

Szakmai tanácsra van szüksége használtruha értékesítés területén?

Ebben is egymás partnerei lehetünk. Folyamatosan konzultálunk szerződött partnereinkkel annak érdekében, hogy tudjuk, mikor milyen árukészletre és mekkora mennyiségben van szükségük.

Termék kínálatunkban nagy választékban és kiváló minőségben fellelhető:

  • originál bála,
  • zsákos originál áru,
  • zsákos válogatott áru.


A zsákos originál áru minden esetben teljes mértékben érintetlen. A zsákok széles választékban tartalmaznak női, férfi és gyermek ruházati cikkeket, cipőket, táskákat, lakástextilt, kiegészítőket, valamint játékokat egyaránt.

Viszonteladóként bármire is van szüksége, minden termékünkre bizományos értékesítést vállalunk. Biztosítjuk partnereink részére a visszavásárlás alternatívájának lehetőségét is,

mert számunkra a kölcsönös bizalom és partnereink becsületes munkája mindennél fontosabb.

A partneri együttműködés és a bizalom zálogaként pedig minden szerződött ügyfelünk részére lehetővé tesszük, hogy az általunk forgalmazott, tőlünk vásárolt használtruha értékét a boltjában történő értékesítést követően fizesse meg részünkre.

Várjuk jelentkezését!

Szakmai tudással és tapasztalattal felvértezett csapatunk mindenben áll rendelkezésére.