Kertvárosi használtruha butik 

Végre, végre, végre! Eljött a várva várt megnyitó napja. A kis használtruha butikom, itt a szeretett kertvárosomban végre megnyitja kapuit. Az előzőekben már leírtam a mai naphoz vezető utamat. A használtruha nagykereskedéssel kötött hosszútávú partneri szerződés keretin belül, már egy hónapja megérkeztek a használt ruha bálák. Az üzlethelyiség addigra már fogadókész állapotban volt, és egyedi belső enteriőrt kapott, barátaimnak köszönhetően. Izgalmas és eseményteli nyarunk volt, szinte minden szabadidőnket felemésztette a készülődés. Jó érzéssel és kellemesen elfáradva zártuk be a butik ajtaját tegnap este. Még késő éjjel is a vállfák és a méretek rendezésével voltunk elfoglalva.

A használtruha nem jelenti azt, hogy az viseletes is

Az összképet tekintve szerintem csodásan festenek az eladásra váró ruhák. A-tól- Z-ig kategorizáltunk mindent, és a márkás ruhák stílus és színárnyalat szerint is át lettek csoportosítva. A kiváló minőségű termékek a Verotex használtruha nagykereskedő jóvoltából tényleg szalonminőségben érkeztek hozzánk. Igyekeztünk minden téren a tökéletességre. Minden önteltség nélkül mondhatom, hogy messzemenőkig sikerült maximalizálni a lehetőségeket. Amikor az ajtó kinyílik a vevők egy hibátlan termékkínálatot fognak találni. Hibátlan márkás termékeket találnak, használtruhának minősítve, amik valójában egyszer, vagy egyszer sem viseltek. Márka és minőség az ami az árut jellemzi.

Nagy márkanevek a használtruha kínálatából

Tom Tailor, Nike, Zara, Street One, a teljesség igénye nélkül mind, mind itt sorakoznak a ruhaállványainkon. Ezt a színvonalat természetesen a továbbiakban is tartani fogjuk, és önök ezáltal akár 50, 70, de akár 80% -ot is spórolhatnak a nálunk vásárolt ruhák árán. Már csak pár perc és nyithatunk, a vásárlók üdvözlésére készíttetett welcome mézeskalács sütik a céglogómmal díszítve illatoztak a pulton, és én elégedetten pásztáztam végig a tekintetemmel a megvalósult álmomon.

Azt hiszem, hogy lesz kereslet

Itt a butik és én végre köszönthetem az első érdeklődőket. Az ajtó szinte percenként nyílik és ahogy telítődnek a vásárlói kosarak a használtruhákkal, úgy telik a szívem az elégedettség érzésével. Igen, minden arra mutat, hogy jól választottam szegmenst és a használtruha kereskedelemre szüksége van kisvárosunknak.