Ezek az országok ahonnan bálás, használt ruháink érkeznek hozzánk.  Hogy ezt miért fontos megemlítenünk?  Azért mert garantáltan felbontatlanul érkeznek báláink, így nincs az a kockázat, hogy az értékes ruházati darabokat már előválogatás során kiemelték volna önök előtt.

hasznaltruha-anglia-svajc-ausztria-cikk3

Mit nyújtunk mi a használtruha piacon?

 

Használt ruháink bővelkednek az extrém, esetleg nagyméretű, márkás ruhákban, amihez itthon jóval magasabb áron, adott esetben csak szabóság által készített, méretre gyártott darabok formájában juthatnak hozzá. Nyilván a válogatás hiánya miatt báláink elenyésző mennyiségben tartalmazhatnak használhatatlannak minősíthető darabokat is, ez leginkább a további értékesítésüknél jelent minőségi mérlegelést, de báláink tartalmának ez igen csekély százalékát foglalja magában.

A használtruha raktári tárolására minőségi szempontból nagy gondot fektetünk. Sajnos sok cég megelégszik a csomagolással, majd előfordul, hogy a raktáraik vizesedése végül a tárolt termékeiket használhatatlan állapotúra roncsolja. A minőségi garancia nálunk biztosított. A használtruha bálákat nálunk úgy vásárolhatják meg, ahogy megérkezett a kiinduló pontról. Az osztrák, svájci és angol beszállítóink évek óta magas minőségű termékekkel látják el raktárainkat, ezért stabil, profi, megbízható vállalkozásunk.

Nagykereskedők igényeit is korlátlanul képesek vagyunk kiszolgálni. Házhozszállítással, anyagmozgatással is könnyíteni tudjuk vevőinknek segítséget nyújtani. Ne legyen akadálya a kölcsönös sikeres projektnek.

Használtruha kínálatunk ismert márkákkal tarkítva

Sajnos manapság nem mindenki tudja megengedni magának az eredeti Nike, Tommy Hilfiger, Adidas, Next… ruházatot, pedig nálunk ezek a márkák szó szerint kilóra megvásárolhatóak, nem pedig címke, logó, vagy butik fenntartási „áfával” vastagon megadóztatva. Viszonteladóként mindannyian tudjuk, hogy ezek a darabok, akár 70% -os haszonkulccsal is eladhatóak, ami még mindig megfizethetőbb, mint az eredeti shopban kínált termékek, tehát garantáltan kelendőek a célközönségnek. Telephelyünkön azonnali átvétel során, már akár aznap a vállfára kerülhetnek a minőségi márkás használt ruháik. Házhozszállításnál igyekszünk biztosítani a mielőbbi átadást. Szolgáltatásunk országos lefedettségű, Budapesttől, Sopronig, Gyomaendrődtől a legeldugottabb kis faluig biztosítjuk megrendelések lehetőségét.

Számtalan partnerünk évek óta sikeres használtruha kereskedelmi üzletüket, a nálunk megvásárolt ruházati termékek forgalmazásával üzemelteti, partneri listánk kimagasló, várjuk az ön-önök megtisztelő megkeresését is. Elérhetőségeinken kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.

hasznaltruha-anglia-svajc-ausztria-cikk2