Milyen előnyöket biztosít a használt márkás ruha viselése és értékesítése?


A használt márkás ruha ugyanúgy, mint az új, de márkás ruha védjeggyel rendelkezik, a márka, azaz a brand építés minőségét, értékét nyújtja, közvetíti számunkra. Ez az a tény, aminek köszönhetően használt jelzője ellenére minőségét megtartva, divatos, tehát hosszú ideig viselhető.

Nem érdemes elmenni szó nélkül amellett sem, hogy pénztárca kímélő, éppen ezért ismételten gyakori jelenség a ruhaüzletek polcán is.

Nem ritka eset, hogy az újonnan forgalomba helyezett márkás ruhával ellentétben, a használt márkás ruha akár 50% kedvezménnyel is beszerezhető.

Ebből tehát egyenesen következtethetünk arra, hogy ami használt, nem feltétlenül ódivatú és viselhetetlen.

A használt márkás ruha viselésének népszerűsítése érdekében Számos ruházati cikkeket forgalmazó üzletben külön, csupán ezen kollekció termékeinek vásárlására vonatkoztatott, egyedi akciókkal is találkozhatunk.

Ennek a ténynek köszönhetően vásárlás esetén kellő odafigyeléssel és körültekintéssel, akár 70-80%ot is megspórolhatunk ugyanazon márka új ruháinak áraival szemben, miközben a minőséget sem veszítjük el.

Természetesen érthető az óvatosság használt márkás ruha vásárlása esetén, mégis érdemes nyitott szemmel járnunk e kategóriába tartozó ruha választékának piacán, mert vásárlásukkor igazgyöngyökre, értékes kincsekre lelhetünk.

Viselésük sem jelenthet gondot, pontosan a megtartott minőségből kifolyólag.

Attól, hogy egy ruha olcsóbb, még lehet szép, divatos, kényelmes és viselhető.

Nálunk és viszonteladóinknál nosztalgiázhat. Cégünk számos Angliából és Ausztriából érkező használt márkás ruha kollekciójában, nagy választékban megtalálhatja a még mindig divatos, ma már retrónak számító ruhadarabokat, melyek viselésére garanciát vállalunk. Igazi minőséget, értéket képviselnek, tehát eltérnek a szokványostól, az elit luxus kategória részét képezik.

Ne habozzon, keressen minket és viszonteladóinkat bizalommal, öltözzön elegánsan, takarítson meg rengeteg pénzt, ezzel is csökkentse kiadásait és élvezze a kényelmet!

Kiskereskedő és vállalkozása bővítését, átalakítását, esetleg új vállalkozás indítását fontolgatja? Jó helyen jár!

Gyümölcsöző együttműködésünk érdekében használt márkás ruha értékesítése esetén próbacsomagot, illetve bizományos értékesítést (a használt márkás ruha saját üzletében történő értékesítését követően fizeti ki részünkre az ellenértéket) tudunk Önnek biztosítani.

Felkeltettük érdeklődését? Várjuk jelentkezését, kérdéseit, megrendelését! Számíthat ránk és három évtizedes tapasztalatunkra!