Használt márkás ruha?

Új, de márkás ruha?

Ez itt a kérdés, de létezik válasz?

A márkás ruha – ezáltal a használt márkás ruha is – a márka, azaz a brandépítés minőségét, értékét nyújtja, közvetíti számunkra. Ennek köszönhetően használt állapotban, minőségét megtartva, divatos, tehát hosszú ideig viselhető. Éppen ezért manapság egyre gyakrabban kerül a ruhaüzletek polcára, hiszen pénztárca kímélő is.

használt márkás ruha - Verotex

Minőség úgy, hogy közben spórolunk!

Gyakran előfordul, hogy az újonnan forgalomba helyezett márkás ruhával ellentétben, a használt márkás ruha akár 50% kedvezménnyel is beszerezhető. Sőt, a téveszmék – miszerint, ami használt, az ódivatú és már viselhetetlen – kiküszöbölése érdekében külön, csupán a márkás használtruha vásárlására vonatkoztatott, különleges, egyedi akciókkal is találkozhatunk. Innen nézve az is előfordulhat, hogy márkás használtruha vásárlása esetén akár 70-80%ot is megspórolunk ugyanazon márka új ruháinak áraival szemben.

Tehát, aki nem ellensége a pénztárcájának, de a minőséget is magáénak tudja, számára kimondottan ajánlom a márkás használtruha vásárlásának és viselésének alternatíváját! Sokan óvatosak a használt márkás ruha vásárlása esetén, azonban, ha nyitott szemmel járunk, ebben a kategóriában is igaz gyöngyökre, értékes kincsekre lelhetünk!

használt márkás ruha - Verotex

Használt márkás ruha akár hosszú élettartammal is?

Viselésük sem jelenthet gondot, pontosan a megtartott minőségből kifolyólag. Attól, hogy a márkás használtruha olcsóbb, mint az új, még lehet szép, divatos, kényelmes és viselhető! Tehát az, hogy valami le van árazva, vagyis olcsó, nem jelenti azt, hogy nem márkás. Gondoljunk egy jó Levi’s farmernadrágra! Gyermekkorom divatja volt, azóta egy generáció felnőtt és még ma is szeretettel viseli családom fiatalabb generációjának valamelyik tagja. Mert igazi minőséget, értéket képvisel, tehát eltér a szokványostól, az elit luxus kategória részét képezi! Pontosan ez az, amiért idő- és értékálló.

Aki rendelkezik márkás használtruhával, és megbecsüli, szereti és tudja, hogy az adott ruha pontosan milyen minőséget és értéket képvisel, nehezen, vagy soha nem válik meg tőle. Addig viseli, amíg az viselhető.

Minőségi termékekért keresse a Verotex-97 Kft-t, nálunk megtalálja, amire szüksége van.