Használt márkás ruha egyenlő minőség, bizalom, elegancia, garancia

Cégünk, a Verotex-97 KFT. életfelfogásában több, mint három évtizede ez a filozófia. Ennek mentén, bizalomra és szerződött partnereink megelégedettségére építve végezzük töretlen hittel és lelkesedéssel tevékenységünket a használt márkás ruha értékesítés területén. Valljuk, hogy ami használt és márkás is, az bizony értékes.

Rajtunk keresztül viszonteladóként Angliából, Ausztriából és Svájcból származó használt márkás ruha bálákhoz és darabokhoz juthat hozzá, jutányos áron. Ennek és több évtizedes szakmai tapasztalatunknak köszönhetően túlzás nélkül állíthatjuk, hogy elsősegélyként funkcionálhatunk a válságot követően vállalkozása újra indításában, felvirágoztatásában, ötletként új, gyümölcsöző partneri együttműködésen alapuló vállalkozás elindításában. Erre garanciát nyújt az a tény is, hogy több mint három évtizede, de jelenleg is a régió piacvezető használt márkás ruha nagykereskedéseként létezünk.

Partnereink részére – ahogy a múltban – napjainkban is kizárólag minőségileg ellenőrzött termékeket forgalmazunk. A minőséget a gazdagabb, illetve színvonalasabb gyűjtési helyekről (háztól-házig és iskolai begyűjtés) történő import útján biztosítjuk. A szállítást heti szinten, cégünk tulajdonában lévő kamionokkal és erre a tevékenységre szakavatott munkatársaink közreműködésével végezzük, így garantáljuk partnereink részére a forgalmazott termékek bontatlanságát, eredetiségét, és minőségét.

Mert számunkra minden esetben – így használt márkás ruha értékesítés esetén is – szerződött partnereink érdeke az első! Ennek jegyében bizalmi alapon működő védőhálót hoztunk létre, mely keretei között bizományos értékesítést, első vásárlás esetén próbacsomagot, a részünkre a használt márkás ruha termékkollekció viszonteladói értékesítését követően történő fizetés, valamint a bizonyos időintervallumot követően viszonteladóink által nem értékesített használt márkás ruha termékek visszavásárlásának alternatíváját tesszük elérhetővé.

Szakmai tanácsadás szolgáltatásunkkal is állunk meglévő, átalakítás előtt álló, azaz profilt váltó, vagy új vállalkozás indításában gondolkozó leendő partnereink részére.

Abban az esetben is számíthat ránk és három évtizedes tapasztalatunkra, amennyiben bizonytalan abban a tekintetben, mikor, milyen árukészletet és milyen mennyiségben érdemes beszereznie.

Használt márkás ruha kollekciónkban, széles választékban partnereink rendelkezésére áll originál bála, zsákos originál áru, zsákos válogatott áru egyaránt.

Bármit keres, nálunk egy héten belül, mindenben az Ön igényeihez igazodva megtalálja.

Nem ismerjük a lehetetlen fogalmát!

Vállalkozása fellendítése érdekében, bízzon több évtizedes tapasztalatunkban, legyen a partnerünk!

„Csináljuk együtt, annál úgy sincs jobb!”