Egy vidéki kis településen lakom, és régóta foglalkoztat a gondolat, hogy saját üzletet szeretnék. Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy hiányt kellene pótolni. Az embereknek nincs sok pénzük, ruhára viszont szükség van a családoknak. Nálunk még nincs bálás ruha bolt. Körbe kérdeztem ismerőseimet, és csak pozitív vélemények jöttek.

El is indítottam a vállalkozást néhány évvel ezelőtt. Sokáig keresgéltem, elég nehéz volt eldönteni, hogy honnan szerezzem be az árukészletemet. Nagyon sok céggel kapcsolatba kerültem, de szinte kivétel nélkül problémákba ütköztem. Sajnos ezek nagy része vissza is vetette a forgalmamat.

balas-ruha-boltot-2

Érdemes nekem bálás ruha kereskedelemmel foglalkozni?

Igen, már itt tartottam. Folyamatosan azon gondolkodtam hogy feladom, és bezárom a boltot. A kérdés azért merült fel, mert azok a bálás ruha nagykerek, lerakatok, akikkel kapcsolatba kerültem, vagy a szállítást nem tudták megoldani, vagy a megbeszélt határidőket nem tartották, de a legtöbb problémám a minőséggel volt. Sokan azt gondolják, hogy egy vidéki településen igénytelen emberek laknak. Ez óriási tévedés! Még olyan is elhangzott, hogy mit akarok, ez bálás ruha, nem egy ruhaszalon? Már majdnem feladtam, amikor megtaláltam a Verotex nevű céget. Felhívtam egy ismerőst, aki szintén bálás ruha forgalmazással foglalkozik, hogy utánajárjak.

Minden szépet, jót, amit lehet mondani egy cégről, azt elmondta. Csodálkozott is, hogy miért nem kerestem meg eddig a gondjaimmal, hiszen ezt már rég el tudta volna mesélni. Nos, a rutin hiánya az sokszor teremt ilyen helyzeteket. Tegyünk egy próbát!

balas-ruha-boltot-3

Minőségi bálás ruha? Neves márkák? Pontos szállítás?

Igen! Harminc év tapasztalat van mögöttük a bálás ruha piacon. Ez már önmagában jelentős. Már az első találkozáskor elláttak tanácsokkal. Őszintén, százalékosan elmondták, hogy a bálákban mennyi az eladásra alkalmatlan mennyiség. Akár napon belüli kiszállítást is vállalnak, hiszen saját szállítóeszközeik vannak. A minőség garantált, neves márkák is vannak a bálás ruha kínálatban.

Ennél nekem nem kell több! Megtaláltam azt a partnert, akire rég szükségem lett volna! Korrekt, megbízható, hiteles partnert kerestem. A Verotex-ben megtaláltam!