Hogyan lépett be életembe az angol használtruha?

Ibolya barátnőm egy nála folytatott beszélgetést azzal fejezett be, hogy munkatársakat keres. Mivel éppen akkor bajban voltam, szemrebbenés nélkül jelentkeztem hozzá. Azóta már tudom, hogy félt a közös munkánktól. Én ugyanis semmiféle használtruhát nem voltam képes sem viselni, sem elfogadni. De félretette félelmeit és barátságunkra alapozva bizalmat szavazott nekem. Vártam, hogy eljöjjön a munkakezdés reggele, és megérkezzem üzletébe. Betoppanva, szebbnél szebb használtruhák fogadtak. Még úgy bálában, ahogy a Verotex97 Kft. azokat részére megrendelése alapján kiszállította. Érdeklődve vártam, hogy mi lesz az első feladatom. Nem csalódtam, amikor kiderült, hogy az angol használtruhákat fogom eladásra szortírozni és beárazni. Örömmel és Ibolya útbaigazításainak megfelelően kezdtem hozzá a munkához. Csodálatos ruhaköltemények is akadtak az angol használtruhák között. Érdeklődve vártam, hogy vajon azokat hogyan tudjuk eladni. De nekem is megtetszett közülük néhány ruhadarab. Elérkezett az első munkanapom vége. Ibolya megdicsért, és arra kért, hogy válasszak magamnak tetszés szerint egy ruhát. Meglepődtem. Pláne akkor, amikor tudomásomra jutott, hogy ez a cég ajándéka. A mai napig is viselem, pedig már nem dolgozunk együtt.

Milyen további meglepetéseket okozott számomra az angol használtruha kapcsán folytatott közös munka és mi lett azok következménye?

Kíváncsian vártam, hogy új ruhámban otthon milyen fogadtatásban részesülök. Bár nem szokás, de ezen az estén szépen felöltöztem a vacsorához.

  • Mi ez a gyönyörűség? – Kérdezte lányom.
  • Egy általam, a mai napon új munkahelyemen kiválasztott ruha.
  • Kaphatok hasonlót a születésnapomra? – Tette fel a kérdést.
  • Természetesen. – Válaszoltam neki.

Megnyugodtam, mert tudtam, hogy ha lányomnál jól vizsgázik egy ruhadarab, annak van jövője. Másnap boldogan újságoltam is Ibolyának.
Pár hétig dolgoztunk együtt. Mindent megtanultam tőle, ami az angol használtruhákban és azok értékesítésében rejlik. Beavatott abba is, hogyan kell a megrendeléseket összeállítani a Verotex97 Kft. felé. Egy délután, zárás után azonban igazi meglepetésben részesített.
„Amikor először beszélgettünk, mondtad, hogy helyed van ahhoz, hogy saját üzletet nyiss. Mindent megmutattam, tisztában vagy a Verotex97 Kft. általi együttműködés feltételeivel is. Látod, hogy csak az értékesítés megvalósulását követően fizetünk. Én pedig azt látom, hogy örömödet leled az angol használtruhákban és azok értékesítésében. Szeretném, ha a Verotex97 Kft. együttműködésével jövő hónaptól saját üzletedet vezetnéd. Elfogadod?”