Az angol használtruha nagyker biztosítéka az ön termékellátottságának


A legelső magyarországi angol használtruha nagyker alapítói nagyszüleink voltak, így immár több mint harminc éve, az örökségünket tovább gondozva alapítottuk meg a Verotex-97 Kft.-t. Partnereink számára szeretnénk némi gyakorlati tanácsot adni az alábbi pár gondolatnyi anyaggal.


Fogalmi különbségek a használtruha nagyker és kisker kérdéskörében


Ahhoz, hogy angol használtruha nagykerünk sikeres és hosszú életű legyen, elengedhetetlen a háttérmunkák biztosítása, és az nem csak az árubeszerzést jelenti. Amikor a köztudatban megkérdezzük a lakosságot, hogy mit értenek az angol használtruha nagyker alatt, akkor sokszor szembesülünk a tévhittel, hogy úgy értelmezik a fogalmat, hogy lakossági vásárlás lefedését biztosítjuk. Az erre alkalmas vásárló teret a kiskereskedelmi egységek, láncolatok és egyéni vállalkozói ruhakereskedelmi egységek látják el. Mi a Verotex-97 Kft. angol használtruha nagyker vezetőiként, az import kapcsolatainknak köszönhetően biztosítjuk az angol használtruha bálák külföldről való beszerzését és több mint 2000 négyzetméteres raktárunkban várjuk a viszonteladóinkat és a kiskereskedőket.


További országokból érkező import darabok az használtruha nagyker kínálatában


Az angol használtruha nagyker gyűjtőfogalma ne tévesszen meg senkit, nem kizárólag csak angol ruházattal foglalkozunk, hanem ezenfelül partneri kapcsolatot ápolunk osztrák és svájci partnerekkel is. Így a használtruha nagyker kínálatunkban ezen térségekből érkező ruha bálákat is találnak kínálatunkban. Hogy miért van szükség több külföldi lefedettségre? Egyszerűen a megnövekedett kereslet miatt, és a széles termékkínálat biztosítása érdekében kell nyitnunk több irányba is. A beérkező bálák mind minőségi, márkás kitűnő állapotú használtruhákat és egyéb ruházati kiegészítőket tartalmaznak.


Támogatói segítséget is nyújtunk partnereinknek


Akik már tőlünk vásárolnak tudhatják azt, hogy milyen magasfokú minőségellenőrzésnek vetjük alá az általunk forgalmazott bálákat. Emellett, hogy ne csak a már meglévő ügyfeleinknek kedvezzünk, a legújabb partnereink számára is számos kedvező támogató célú kedvezményt nyújtunk. Tanácsadással és visszavásárlási lehetőséggel is tudjuk kedves partnereinket támogatni, emellett természetesen az angol használtruha nagykerünk biztosítja a próbacsomag rendelés lehetőségét is. A mi szolgáltatásunk nem arra törekszik, hogy egyszeri vásárlókat halásszon, ennél mi már sokkal profibbak vagyunk, a mi célunk az elégedett ügyfélbázis folyamatos ellátása és a hosszútávú partneri viszony. Örömmel vesszük, ha az általunk kínált termékekből, több sikeres kiskereskedelmi butik is profitál és ezzel erősíti a szolgáltatás fontosságát a mai piaci versenyben.