Már nagyon rég gondolkodom azon, hogy vajon megéri-e még nekem használt ruhával foglalkozni. Van néhány ismerősöm, aki angol használtruha vásárlására adta a fejét különböző nagykereknél, de igazából én nem nagyon voltam oda ezekért a cuccokért.

Azonban nemrég megpillantottam az egyik barátomon, egy Tommy Hilfiger pólót. Elcsodálkoztam, mert eddig ilyen drága, márkás ruhadarabot még nem láttam rajta. Persze, hogy szóvá is tettem azonnal. Mi volt a válasz? Ez nem új darab, angol használtruha boltban vette. Ezt nem hiszem el! Az én elképzelésem, és az eddig látott minőség alapján számomra ez a lehetetlen kategória volt.

angol-hasznlatruha-kerestetik-cikk-1

Milyen angol használtruha van a Verotex kínálatában? És egyáltalán, hogy működnek?

A barátom ismeri ezt a nevet, természetesen azonnal akartam tudni mindent. Én ugyan már forgalmazok használt ruhát, de ilyen eredeti terméket, ilyen minőségben még egyszer sem sikerült kifognom egyetlen bálából sem. Biztosan nem jól választottam ki a beszállítómat. Pedig ha nem tudom tartania színvonalat, be is zárhatok.

Megtudtam, hogy nem csupán az általuk forgalmazott angol használtruha kiváló minősége az, amit nyújtani tudnak, segítőkész kollégáik is vannak, akik tanácsokkal is ellátnak. Harminc éve foglalkoznak használtruha importtal, így el lehet róluk mondani, hogy ez alatt az idő alatt jelentős tapasztalatot szereztek. Az azért jelzi egy cég működését, szolgáltatása minőségét, ha ilyen hosszú ideig képesek a piacion maradni. Ráadásul úgy, hogy ezen a piacon azért kőkemény verseny alakult ki az elmúlt harminc évben. Gratulálok!

Cégük fő profilja az angol importból származó angol használtruha nagykereskedelme. Kizárólag minőségileg ellenőrzött termékeket kínálnak partnereik részére. Már a begyűjtés során is egy olyan gondolkodásmód jellemzi őket, ami példaértékű. Nem elégszenek meg a gyenge, összedobált minőséggel, hanem a begyűjtési folyamat kizárólag gazdagabb, illetve színvonalasabb gyűjtési helyekről történik, például magánházaktól, illetve iskolai begyűjtésből.

Meggyőztek-e engem, hogy ők legyenek az angol használtruha beszállítóim?

Egyértelműen igen! Megnéztem, körbejártam, elégedett voltam. Vásároltam-e? Igen. Nagyobb forgalmat tudok bonyolítani a segítségükkel? Egyértelműen igen!

angol-hasznlatruha-kerestetik-cikk-2