Miért nyitottam angol használtruha butikot?

Az angol használtruha butikom minden vágyamat teljesítette. A ruhakereskedelem két éve még csak vásárlóként érintett, mivel akkor még éppen otthon voltam óvodás korú kislányommal. Tavaly megkezdte az iskolát és ezzel biztosítva volt az, hogy végre én is visszatérjek a család megélhetését biztosító személyei közé. A kisgyermekes szülők tudják, hogy a munkát vállalni pici gyerek mellett igen nehézkes. A munkáltatók nem minden esetben tudnak elnézőek lenni. Ekkor láttam be a tényt, hogy önálló vállalkozásba kell kezdjek, ahol én osztom be a saját időmet és elszámolással csak saját magam felé tartozok.

Megtalálni a legjobb angol használtruha nagykereskedőt, a legnagyobb feladat

Szerencsére lehetőségem volt megnyitni önálló angol használtruha butikomat, és ezzel a szabadságom is és a bevételem is biztosítottá vált. Segítségemre a Verotex-97 Kft. nagykereskedelmi angol használtruha kereskedő volt, akivel azóta virágzó partneri kapcsolatot alakítottam ki. Voltak kezdeti próbálkozásaim mire rájuk találtam, de többszöri kudarcélmény után be kellett látnom, hogy a folyamatos áruellátás biztosítása lesz a legnagyobb feladat, ami az angol használtruha butikom fenntartásához szükségeltetik majd. Voltak olyan beszállítók, akik zsákos bálái közül a rendelés több mint fele csak selejtterméket tartalmazott. Voltak olyan bálák, amibe minősíthetetlen, és használhatatlan rongyok voltak valójában, aminek semmi köze nem volt az angol használtruha kereskedelemhez. Elkeserítő helyzet volt.

Ha megtaláljuk a profi angol használtruha nagykereskedést, akkor garantált a siker

Ekkor egy ismerősöm ajánlotta a Verotex-97 Kft. csapatát, akik már több mint 30 éve angol használtruha nagykereskedőként vannak jelen a magyar piacon. Már az első személyes találkozó során kölcsönös volt a szimpátia, és tanúja lehettem a profizmusuknak. Kiskereskedelmi partnerként azóta is kiemelt ügyfélként kezelnek már. Tőlük az angol használtruha szállítmányok precízen, percre pontosan érkeznek, ezzel tartva az én napi ütemtervemet. A bálák tartalmilag minőségi termékekkel töltöttek, mindenkinek megfelelő kínálatot garantálnak.

A minőségi áru garantálja a sikert

Angol használtruha extrém kicsi, extrém nagy méretben is, felnőtt első osztályú és szintén ugyanilyen minőségű gyermekruházati termékek beszerzését biztosítják. Cipők, táskák. Sorolhatnám. Világmárkák forgalmazása töredékáron, úgy, mint Mark and Spencer, Adidas, Hugo Boss, Levi’s…a teljesség igénye nélkül. Ez garantálja a vevőelégedettséget az én angol használtruha butikomban is.