Luxus, érték, kényelem, minőség, elegancia megfizethető áron. Aki divatosan, vagy inkább elegánsan, de mindenben mégsem teljes mértékben a trendet követve kíván öltözni, az angol használtruha piacán is értékes, egyedi, kimondottan elegáns, már-már luxusnak számító darabokra lelhet. Hazánkban már az 1990-es években fellelhető volt angol turkáló, angol kilós ruhabolt.

A luxus, vagy elegancia feltételezést az angol használtruha tekintetében a minőség, a széles választék, az olcsó ár indokolja. Az angol használt ruha kínálatában egyedi darabok szerepelnek, így viselői folyamatosan alkalomszerűen öltözködhetnek. Viszonteladóink számára ezt folyamatosan biztosítjuk.

angol használtruha - Verotex

Angol használtruha, a minőség

 

Nem csupán az általunk forgalmazott angol használtruha kiváló minősége az, amit nyújtani tudunk partnereinknek, hanem egy ma már nem túl gyakori, bizományosi értékesítési rendszer, visszavásárlási lehetőség, illetve személyes tanácsadás mindenki számára, aki ezt igényli.

Harminc éve foglalkozunk használtruha importtal, így elmondhatjuk, hogy ez idő alatt jelentős tapasztalatot szereztünk. Ezt a tapasztalatot tudjuk átadni partnereinknek. Ha új vállalkozásban gondolkodik, akkor szívesen adunk tanácsot, segítséget, hogy az indulás minél zökkenőmentesebb legyen. Így nem csupán kiváló minőségű angol használtruha lesz a kínálatában, hanem mindaz a tapasztalat, amely segíti leendő partnerünket a kezdeti nehézségek leküzdésében.

Tanácsot adunk többek között abban, hogy mikor milyen árukészletet érdemes beszerezni, és abban is, hogy milyen mennyiségekben érdemes gondolkodni. A bizományosi értékesítésen túl elérhető nálunk a visszavásárlás lehetősége is, hogy partnerünk folyamatosan frissen tudja tartani árukészletét. Ezzel a lehetőséggel nem csupán a felesleges raktározást tudja elkerülni, de folyamatosan friss árukészletet tud kínálni üzletében.

A következő pont, amivel elősegítjük a sikeres együttműködést, az a gyors kiszállítás partnereink igényeihez igazodva. Ennek több előnye is van partnereink számára. Az akár egy napon belüli kiszállítás nem kizárólag a hirtelen felmerülő kereslet esetén érdekes, ez gazdaságilag is jól jön, hiszen hamarabb ki tudja pörgetni a befektetett pénzt.

angol használtruha - Verotex