Tudjuk, hogy az angol használtruha kereskedelmével sok vállalkozás foglalkozik a piacon. Azt kívánjuk bemutatni az alábbiakban, hogy mit tudunk mi nyújtani jelenlegi, illetve jövőbeni partnereink számára.

Vállalkozásunk fő profilja angol importból származó angol használtruha nagykereskedelme. Cégünk kizárólag minőségileg ellenőrzött termékeket kínál partnerei részére. Már a begyűjtésben is igyekszünk egyedileg gondolkodni, hiszen ezt a folyamatot kizárólag gazdagabb, illetve színvonalasabb gyűjtési helyekről – magánházaktól, illetve iskolai begyűjtésből – történő import útján biztosítjuk. Hetente érkeznek kamionnyi mennyiségű angol használtruha szállítmányaink a saját magunk üzemeltette szállítóeszközökkel. Cégünk így biztosítja partnereinek a behozott termékek bontatlanságát, eredetiségét, és minőségét.

angol-hasznaltruha-minoseg-cikk-1

Angol használtruha, a minőség

 

Az általunk működtetett referencia-üzletben is meggyőződhetnek a minőségről. Ezen a helyen közel ezer négyzetméteren még válogatási lehetőséget is biztosítunk részükre. Nem csupán az általunk forgalmazott angol használtruha kiváló minősége az, amit nyújtani tudunk partnereinknek, hanem egy ma már nem túl gyakori, bizományosi értékesítési rendszer, visszavásárlási lehetőség, illetve személyes tanácsadás mindenki számára, aki ezt igényli.

Harminc éve foglalkozunk használtruha importtal, így elmondhatjuk, hogy ez idő alatt jelentős tapasztalatot szereztünk. Ezt a tapasztalatot tudjuk átadni partnereinknek. Ha új vállalkozásban gondolkodik, akkor szívesen adunk tanácsot, segítséget, hogy az indulás minél zökkenőmentesebb legyen. Így nem csupán kiváló minőségű angol használtruha lesz a kínálatában, hanem mindaz a tapasztalat, amely segíti leendő partnerünket a kezdeti nehézségek leküzdésében.

Tanácsot adunk többek között abban, hogy mikor milyen árukészletet érdemes beszerezni, és abban is, hogy milyen mennyiségekben érdemes gondolkodni. A bizományosi értékesítésen túl elérhető nálunk a visszavásárlás lehetősége is, hogy partnerünk folyamatosan frissen tudja tartani árukészletét. Ezzel a lehetőséggel nem csupán a felesleges raktározást tudja elkerülni, de folyamatosan friss árukészletet tud kínálni üzletében.

A következő pont, amivel elősegítjük a sikeres együttműködést, az a gyors kiszállítás partnereink igényeihez igazodva. Ennek több előnye is van partnereink számára. Az akár egy napon belüli kiszállítás nem kizárólag a hirtelen felmerülő kereslet esetén érdekes, ez gazdaságilag is jól jön, hiszen hamarabb ki tudja pörgetni a befektetett pénzt.

Használtruha vásárlás, próbacsomag

A használtruha forgalmazóknál nem gyakori az sem, hogy próbacsomag lehetőséget biztosítanak. Mi az első vásárlás esetén biztosítunk új partnereink számára egy próbacsomag vásárlási lehetőséget.

Mit jelent ez?

Azt, hogy az első vásárlás alkalmával a próbacsomagra 20% kedvezményt adunk.

Tudjuk, hogy már sokan megégették magukat ezen a piacon. Tudjuk, hogy sok olyan forgalmazó cég van, akik nem megfelelő minőségű áruval kereskednek. Ennek az lett az eredménye, hogy elfogyott a kiskereskedők bizalma, sokan nem mernek nagy tételben vásárolni. Ezt a bizalmat szeretnénk mi megalapozni, hogy később egy gyümölcsöző, folyamatos kapcsolatot tudjunk kialakítani.  Úgy gondoljuk, hogy a leírtakból ez a szándék láthatóvá vált.

angol-hasznaltruha-minoseg-cikk-2