Az első próbálkozások kezdőként a használtruha nagyker felkutatását illetőleg

Minden kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás legfontosabb alapja a folyamatosan biztosított árukészlet. Jelen esetben én, mint használtruha butik tulajdonos, hosszú évek óta egyetlen, stabilan és megbízhatóan szállító importőrrel dolgozok, a Verotex angol használtruha nagykerrel. Kezdeti próbacsomag rendeléseim sorra kudarcot vallottak. Sajnos nem csak anyagi veszteségem származott a dologból, de veszélyeztette a sikeresnek induló vállalkozásomat is. Személy szerint ismeretségi körömnek köszönhetem, hogy nem tartott évekig a legjobb használtruha nagyker megtalálása, de így is volt tanulópénzem rajta.

Amikor a használtruha nagyker tényleg azt küldi amit vártál

A Verotex használtruha nagyker tulajdonosával történt legelső egyeztetésem után vártam a beérkező szállítmányt. Kellemes csalódásként a megbeszéltek alapján időben precízen és pontosan érkezett. A használtruha nagykerből érkező bálák hozták a tőlük elvártakat és a legkisebb mennyiségű selejt került elő a zsákokból jóval kevesebb mint amit megelőzőleg tapasztaltam. Az ezt megelőző használtruha nagykertől érkező első és utolsó szállítmányból a beérkezett ruhák 70 % a selejt volt. A Verotextől érkező bálák kincsesbányának bizonyultak. A nagyker által beérkező bálák tömve voltak minőségi, hibátlan állapotú márkás használt ruhákkal. Végtelen számú eredeti darab Tommy Hilfiger, Street One, Nike, Puma, Zara és még sorolhatnám.

A használtruha nagyker import ruhadarabjai az összes korosztály számára megfelelőek

A használtruha nagykernek köszönhetően mind a fiataloknak, mind a gyermekeknek és emellett az idősebb korosztály számára is tudtunk bőséges termékkínálattal kedvezni. Szezonális csomagjaink folyamatosan változó és frissülő árukészlettel biztosította a kereslet állandóságát. Nálam nem voltak várakozó bálaládák és hónapok óta bent rekedt árukészlet. Szerencsére folyamatosan termeltük ki a használtruha nagyker által hozott bálákat, és rendelhettük az újabb és újabb szállítmányokat. Ennek már több mint öt éve, és büszkén mondhatom, hogy egyelőre a nehezített élethelyzet sem érintette meg vállalkozásomat.

A működéshez nélkülözhetetlen használtruha nagyker és a hosszú távú terveim

A jövőben is folytatom a mindenki számára elérhető árú, de minőségi ruhadarabok beszerzését és forgalmazását. A mostani nehéz időket nézve azt hiszem nőni fog a kereslet a használt ruhák iránt. Ami biztos, hogy importőrt nem kívánok váltani, és amíg a Verotex használtruha nagyker utolsó báláit el nem adtam nem állok meg. Sikerüknek és profizmusuknak köszönhetően ez egy jó hosszú partneri viszonynak tűnik.