Gardrób rendezés a használtruha butikból  

A megjelenésünk nagyon fontos információkat hordoz a személyiségünkről. Tükrözi az ízlésvilágunkat és az első benyomásra is erős hatást gyakorol. Pont ezért nyitottam meg a használtruha butikomat, hogy azok a hölgyek is tudják követni az aktuális trendeket, akik esetleg nem a felső tízezer világába tartoznak. Angol használtruha sikerem titka a jó partneri kapcsolat, amit a beszállító partnercégemnek, a Verotex Kft.-nek, és persze a szakmai stílustanácsadói végzettségemnek köszönhetek.

Használtruhában is lehetünk stílusosak

A visszatérő vásárlóim már jól ismerik a használtruha áru kínálatomat, hiszen évek óta vásárolnak tőlem. Az új betérő kedves hölgyek meglepődve tapasztalják, hogy a hagyományos butik kínálat mellett igyekszem kész, összeállított szettekkel is könnyíteni a választásukat. Olyan teljes használtruha szetteket kapnak, aminek felöltésekor azt érzik, és azt gondolják magukról, hogy: „igen, ez nagyon egyben van, ez így stílusos.” Sokat érő bölcsességet követve tanúsíthatom én is, hogy a kevesebb több elve aranyigazság a divatszakmában is.

Alapdarabok és a kiegészítők A már meglévő alapdarabjaink frissítése céljából érdemes az angol ruha nagyker kínálatából keresgélni a kiegészítők között is. Itt is válasszuk a monokróm színeket és maradjunk a minimál kiegészítőknél. Ne akarjunk túl sokat mutatni, ne legyünk harsányak. Elegancia, kifinomultság és stílus. Ezt a hatást szeretnénk elérni, használtruha viselésekor is. Fontos tanács, hogy legyünk tisztában az adottságainkkal az öltözködés során. Ne próbáljuk a kisebb méretű darabokba beleszuszakolni magunkat, próbáljuk a legjobban hordható és a stílusunkhoz közel álló darabokat választani. Az angol használtruha kínálata ellát minket bőven a legújabb trendekkel. Legyen ez egy hétköznapi viselet, vagy sportruházat, vagy alkalmi kiskosztümök, garantáltan találunk megfelelő öltözetet. Így válhatunk ön és kor azonossá. Az minden esetben egyéniségfüggő, hogy mennyire vagyunk merészek, de ne essünk túlzásokba. A végeredmény mindig korazonos és kifinomult legyen, ne bazári hatást keltsen. A tavaszi ruhatár megújítására szeretettel várom a hölgyeket és természetesen az urakat is az angol használt ruha butikomban. Nyissunk a tavasz felé egy teljesen új gardróbbal.