De mikor és miért fontos a minőség használtruha viselése esetén?

Elsődlegesen saját példámon keresztül tudom ezt bemutatni. Aki ismer, tudja, hogy az én szekrényemben kizárólag Angliából származó használtruha található, tehát jó példa vagyok annak a téveszmének az eloszlatására, miszerint ami használt, az már nem is lehet minőségi öltözet. De igen, lehet!

Sőt! Az Angliából származó használtruhák sok esetben magasabb minőséget képviselnek, mint az egyéb helyekről beszerezhető vadonatúj ruhakollekciók egyes darabjai!

Legyen szó tehát egyszerű, lezser, otthon léthez és hozzá társítva főzéshez, mosáshoz, takarításhoz, vagy munkába járáshoz, otthoni vagy céges, de alkalmi rendezvényhez szükséges öltözetről, szekrényemben található angol használtruha kollekciómban biztos, hogy minden esetben meglelem az alkalomhoz illő kényelmet és minőséget!

Mert számomra a kényelem és a minőség az elsődleges szempont, minden más csak utána következik!

Ez a két tényező pedig ebben a kategóriában is minden esetben kéz a kézben jár, nem üti egymást, különlegesen megfér egymás mellett!

A használtruha és a negyvenötödik születésnap, azaz az ellentétek minden esetben vonzzák és nem taszítják egymást

Barátnőm, Betti. Gyermekkorunk óta ismerjük egymást, mégis előítéletesen viselkedik velem szemben öltözködési stílusomból adódóan. Természetesen annak tükrében teszi ezt, hogy ő is szeret, sőt tud is öltözködni. Nála azonban szempont, hogy amit felvesz, az a legújabb kollekció legdivatosabb darabjaiból kerüljön ki. Pár hónapja történt, amikor meghívást kaptam tőle, január közepén esedékes negyvenötödik születésnapjára. Természetes volt, hogy felruházom. Tetőtől talpig felöltöztettem angol használtruhába. Nagyon boldog és hálás volt érte. A napokban pedig engem ért meglepetés. Szokásos ruházati boltomba mentem, mert tudtam, a kereskedő kapott a hazánkba érkező, ruha kollekció báláiból. Már válogattam, próbálgattam, amikor belépett az ajtón Betti.

Üdvözöltük egymást, majd ennyit mondott:

„Köszönöm, hogy azon a januári napon, negyvenötödik születésnapomon felnyitottad a szemem. Már tudom: ez a ruhakollekció is minőségi és értékes, de sokkal olcsóbb, mint amiket én eddig viseltem!

Ma már mindenkinek kizárólag ezt ajánlom!”