Hogyan lett számomra felbecsülhetetlen a használtruha értéke?

Elmondhatom, hogy a használtruhához történő közeledésem egy régen nem látott ismerősnek köszönhetem. De nézzük a részleteket.
Aki ismer, tudja rólam, hogy én mindenben az újat és a legkorszerűbbet keresem. De mint mindenkit, az élet engem is állít érdekes helyzetek elé. Így tette ezt akkor is, amikor vállalkozásom rövid idő alatt tönkrement. Tudtam, hogy kiutat, megoldást kell találnom. Fogalmam nem volt, hogy merre induljak, mit cselekedjek. Egy reggel gondolkozni kezdtem. Eszembe jutott Ibolya barátnőm, akit jó pár éve nem láttam. Gondoltam, hogy felveszem a telefont. Neki mindig jó ötletei vannak. Bizonyára most is tud segíteni.
Már azzal is megleptem, hogy felhívtam. Azzal pedig különösen, hogy felajánlottam neki a személyes találkozás lehetőségét. Nem mondott nemet, örömmel elfogadta. Élvezettel hallgattam a használtruhák értékesítéséhez kötődő sikereiről szóló beszámolóit. Minden szavát, mozdulatát lestem. Ugyanakkor tudtam, hogy most nem nyílhat panaszra a szám. Attól, hogy én is beszéljek, megmenekültem. Ibolyának megcsörrent a telefonja és mennie kellett. Megbeszéltük, hogy nála folytatjuk. Abban is megállapodtunk, hogy mikor. Beszélgetésünk végén úgy éreztem, hogy amit csinál, annak értéke felbecsülhetetlen.

A folytatás és a használtruha összekapcsolódik egymással, de hogyan?

Nagyon vártam a következő találkozást. Alaposan felkészültem, hogy az elején ne kelljen beszélnem. Megérkeztem és azonnal dicsérettel kezdtem.

  • Sokra vitted, örülök a sikereidnek. Élvezet volt hallgatni a beszámolóidat. Amit csinálsz, itthon is alkalmazod?
  • Természetesen. Pedig én sem igazán szerettem a használtruhákat. Az első az volt, hogy lecseréltem ruhatáramat. De a családomét is.
  • Hogy fogadták?
  • Eleinte nehezen. Az élet azonban engem igazolt. Így ők is belátták a használtruhákban rejlő értékeket.
  • Te teljesen másban utaztál. Hogy kerültél ebbe az iparágba?
  • Tönkrement a vállalkozásom. Egy utazás során egy addig számomra ismeretlen ember mesélte el a sikertörténetét és a Verotex97 Kft. és cége közötti több évtizedes együttműködést. Látta rajtam, hogy amit mond, elnyeri a tetszésemet és segítő jobbot ajánlott nekem. Elfogadtam. Helyem ugyanis volt az előző vállalkozásomnak köszönhetően. Tehát tudtam, hogy a Verotex97 Kft. által biztosított feltételek mellett belevághatok. Eddig egyedül vittem mindent. De mára kinőttem magam. Szóval munkatársakat keresek.