Hogyan és miért lett életem szerves része és alkotó eleme a használt márkás ruha fogalma?

Alkalmazotti létből és szinte a semmiből lettem egyik napról a másikra egy, jelenleg a világ 5 kontinensének 55 országában működő vállalkozásának részese. Vállalkozásom ráadásul minden magánszemély és cég számára elérhető előnyöket biztosít, fő feladata pedig nem más, mint kereskedők és vásárlók egymással történő összekötése, mely mindkét fél részére egyedi lehetőségek kiaknázásával valósul meg. Mint minden kezdet, ez sem volt egyszerű. A tárgyalástechnika, kereskedőkkel történő szerződéskötés mellett az elsajátított öltözködési kultúrához is meg kellett tanulni a semmiből és anyagi háttér nélkül alkalmazkodni!

Egy rendezvény általam megtartott előadására készültem, amikor az internetnek köszönhetően egy kedves, de használt márkás ruhákat árusító hölgy üzletének elérhetőségeire bukkantam. Felkeresve Ilonát, csodában volt részem és az általa forgalmazott használt márkás ruháknak köszönhetően egy életre megoldódott az üzleti élethez alkalmazható öltözködésem. Igaz barátra leltem, sőt megtanultam azt is, ne mindig az újat keressem!

A használt márkás ruha és az értékteremtés

Ez a találkozás értékek mentén létrejött, gyümölcsöző üzleti kapcsolat lett első látásra.

A rendezvényen és az általam tartott előadáson már együtt jelentünk meg. Azóta szinte az egész munkatársi kollektíva – mely világméretű -, az általam, az interneten megtalált, Ilona által vezetett üzlet Ausztriából és Angliából származó használt márkás ruháinak tárházából öltözik. Ebben tetőtől-talpig minden megtalálható, és biztosítja az üzleti és mindennapi öltözködéséhez szükséges, stílusos kellékeket.

Személy szerint sok esetben szembesülök azzal, hogy az általam Ilonánál vásárolt használt márkás ruhák és kiegészítő tartozékok időtartamban lényegesen tovább bírják, árban pedig minimum fele annyiba kerülnek, mint a vadonatúj, de szintén márkás termékkollekciók ruhadarabjai és kiegészítői. Ez a tény is alátámasztja, hogy ezektől a ruhadaraboktól sem kell félni, érdemes velük ruhatárunkat felszerelni és őket, rendeltetésüknek megfelelően viselni! A divatból soha nem fognak kimenni, otthoni használatra kényelmükből adódóan hosszú évtizedekig is alkalmazhatóak!

Viselésüket jó szívvel és sok szeretettel ajánlom minden embertársam számára!